Over ons

Bij Sharperr draait alles om het leveren van eersteklas LED-verlichtingsoplossingen die voldoen aan de hoogste normen, of het nu gaat om kantoren, magazijnen of retailomgevingen. Onze focus ligt op maatwerk: van ontwerp tot installatie en onderhoud.


Onze doorgewinterde experts staan klaar om uw verlichtingsproject te omarmen en te transformeren met innovatieve LED-technologieën. Of het nu gaat om het maximaliseren van energie-efficiëntie, het optimaliseren van lichtniveaus of het verbeteren van werkplekken, wij bieden oplossingen die niet alleen aan uw eisen voldoen, maar deze overtreffen.


Door ons toegespitst maatwerk streven we ernaar om uw ruimtes te laten schitteren met onze op maat gemaakte LED-verlichtingsoplossingen. Ons doel is een stralende, duurzame toekomst te creëren door hoogwaardige verlichtingsoplossingen die nieuwe standaarden zetten.

We nemen veiligheid serieus en streven naar excellentie. Onze naleving van strikte normen waarborgt de veiligheid van ons team, terwijl we tegelijkertijd hoogwaardige diensten leveren. We zijn toegewijd aan professionele vaardigheden die voldoen aan de hoogste standaarden binnen de industrie.

  • VCA+
  • NEN-3140
  • NEN-EN 12464-1